Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Profile

RML System for seatpost, beslag og to flaskeholdere

699,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Aerodynamisk beslag til én eller to flaskeholdere (to medfølger), til montering i sadelskinner. Aluminium. Passer til de allerfleste cykelsadler. Vægt 228 gram.

RML er nemt at montere direkte på sadelskinnerne, og der er to muligheder for vinkling af monteringsbeslaget. Man kan vælge at fastgøre én eller to flaskeholdere i beslaget. De to medfølgende flaskeholdere passer til de allerfleste standardcykelflasker. (Du kan risikere, at eventuelle flasker uden “låsekant” glider ud af holderne.)

Udformet specielt for at passe til triatlonsadler, hvor man ofte har problemer med at finde nogle, der passer. OBS! Holderen er ikke egnet til mountainbikebrug.

Specifikationer:
- Materiale: 6061-T6-aluminium
- Kapacitet: 1 eller 2 flaskeholdere. To monteres på siderne, én bag på
- Vægt: 228 gram
Vis mere
Til toppen