Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Fri fragt, og 365 dages gratis retur! VI tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Profile Design

RML System for seatpost, beslag og to flaskeholdere

699,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
STD
FRI FRAGT*, BYTTE OG RETUR
365 dages bytte & retur
RML System for seatpost, beslag og to flaskeholdere

PRODUKTINFORMATIONER

Aerodynamisk beslag til én eller to flaskeholdere (to medfølger), til montering i sadelskinner. Aluminium. Passer til de allerfleste cykelsadler. Vægt 228 gram.

RML er nemt at montere direkte på sadelskinnerne, og der er to muligheder for vinkling af monteringsbeslaget. Man kan vælge at fastgøre én eller to flaskeholdere i beslaget. De to medfølgende flaskeholdere passer til de allerfleste standardcykelflasker. (Du kan risikere, at eventuelle flasker uden “låsekant” glider ud af holderne.)

Udformet specielt for at passe til triatlonsadler, hvor man ofte har problemer med at finde nogle, der passer. OBS! Holderen er ikke egnet til mountainbikebrug.

Specifikationer:
- Materiale: 6061-T6-aluminium
- Kapacitet: 1 eller 2 flaskeholdere. To monteres på siderne, én bag på
- Vægt: 228 gram
Vis mere

{BRAND-NAME}

{PRODUCT-NAME}

Læs mere

{PRODUCT-NAME}

{PRODUCT-DESCRIPTION}
{FORMATTED-PRICE}
Til toppen