Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Primos

Wind Checker 2 oz, vindretningspulver, Grå

79,-
FARVE: STD
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Ekstremt let pulver som “kastes” op i luften for at tjekke vindretningen. Et let tryk på flasken kaster lidt pulver op i luften. Indeholder 56 gram pulver.

Hvis vildtet kender jægerens duft, vil det vælge at gå i en anden retning end mod jægeren. Med Wind Checker er det hurtigt at detektere vindretningen. Et lille tryk på flasken er nok til at sende lidt pulver op i luften, nok til at se hvilken retning vinden blæser.

OBS! Husk at lukke proppen, når flasken ikke er i brug.

Specifikationer:
- Indhold: 56 gram pulver
- Vægt: 83 gram
Vis mere
Til toppen