Triggerstick Gen II, Jim Shockey Edition, trebenet skydestok , green

999,-

Triggerstick Gen II, Jim Shockey Edition, trebenet skydestok , green

999,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Nyeste generation af Primos revolutionerende Triggerstick (skydestok) med forbedrede og helt lydløse funktioner. Stativet kan justeres i højden med et enkelt tryk på en knap, så brugeren lynhurtigt kan finde den rette position. Med den smidige løsning Trigger Lock kan man låse støtten i den ønskede længde.
Jim Shockey's Triggerstick er helt i særklasse, når det drejer sig om fleksibilitet og stabilitet. De tre ben giver overlegen støtte. Benene kan slås ud i næsten lige stilling, så stativet også kan bruges til siddende skydning. På trods af den lave vægt giver stativet fremragende støtte og en afslappende skydestilling.
Med det drejelige hoved og de fleksible ben kan man vinkle, dreje, hæve og sænke, præcis som man vil. Stativet har 360-graders roterende beslag (V-yoke) med nyt, forbedret Fluid Twisting Handle. Det nyudviklede greb på Gen II (Fluid Twisting Handle) er derfor endnu mere følsomt end tidligere.
Når benene er foldet sammen, kan stativet bruges som mono-pod/etbenet stativ. V-yoke er aftagelig, og på skruen med standardgevind kan man i stedet montere kamera, kikkert etc.

Egenskaber:
- Stabil konstruktion
- Roterende beslag
- Aftageligt beslag
- Let at justere
- Lydløs

Specifikationer:
- Brugshøjde: 61 - 157 cm
close icon

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

close icon

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår