Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI

Powerstation + handpump Combo, pumpepakke med to pumper, Blå

349,-
FARVE: BLUE/BLACK
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Pumpepakke med både hånd- og gulvpumpe. Gode pumper til konkurrencebrug, fritid eller tur. Høj kvalitet på begge pumper, som passer til alle ventiltyper.

Powerstation gulvpumpe er en højtydende pumpe, som giver op til 12 bar tryk. Den store cylinder giver en stor mængde luft pr. pumpetag. Pumpen har stålcylinder og base af plast. Glimrende pumpe at have i serviceteltet, i bilen, i garagen.

Infusion TT er en lille, lethåndterbar håndpumpe med T-greb og teleskopfunktion, som giver op til 6 bar tryk. Pumpen sættes fast på cyklen med medfølgende beslag. Pumpen er praktisk og hurtig at bruge undervejs på en cykeltur. Pumpen er lavet af plast.
Vis mere
Til toppen