Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Polar

M430 HR GPS Black, pulsur

1.140,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
ONE

PRODUKTINFORMATIONER

Pulsur til løb. Optisk pulsmåling på håndleddet, GPS, registrering af søvn og aktivitet. Avancerede løbefunktioner. Fantastisk værktøj til fremskridt.

M430 har også smart notifications, som gør det til en endnu større favorit blandt træningsentusiaster. Med 6 LED'er på den optiske pulsmåler er uret designet til nøjagtighed. Sammen med nettjenesten og appen Polar Flow fungerer M430 som en personlig træner, som giver personligt feedback, en tilpasset træningsplan og vejledning under turene.

Den integrerede GPS sørger for måling af fart og distance udendørs, men også informationer man har brug for indendørs. Bevægelser i håndleddet betyder, at den registrerer fart og distance, hvor GPS ikke kan anvendes, som f.eks. i træningscenteret.

Polar M430 er vandtæt, giver varsler med vibration, smart notifications og op til 8 timers batteritid i træningstilstand med GPS og puls. Ved brug af aktivitetsregistrering alene er batterilevetiden op til 3 uger. Med M430 kan du bl.a. udnytte det personlige løbeprogram Running Index til at analysere løbeeffektivitet og Konditionstest til at se fremskridt i konditionsniveauet.

Specifikationer:
- GPS-funktioner: Fart og distance, GPS-baseret højdemåling, GPS-strømsparetilstand, A-GPS, rutevisning i Flow, tilbage til startvejledning
- Puls (via håndled eller pulsbælte): Optisk pulsmåling (6 LED'er), bpm, % (valgfrit i mobil/net), 5 pulszoner, zonelås
- Aktivitetsmåling: Aktivitetsmål, -vejledning, -fordel, alarmer for inaktivitet
- Sportsprofiler: Op til 20 forskellige sportsprofiler i enheden
- Personlig rekordmåling: Belønning ved ny rekord
- Etapemålinger: Manuelle etaper og automatiske etaper
- Tidtager: Beregning af estimeret sluttid baseret på fart, intervaltidtager
- Ur: Tid og dato, alarm med slumring
- Tykkelse: 11,5 mm
- Vægt: 56,6 gram
- Skærm: Display med høj kontrast og høj opløsning (128x128)
- Varsler: Vibrationsalarm (ikke lyd)
- Vandtæthed: WR30
- Batteri: Kan oplades vha. USB, 255 mAh (tbc) Li-Po batteri
- Batterivarighed: 8-timers træningstid med puls og GPS aktiveret. Op til 20 dage med aktivitetsmåling alene.
- Tilslutning: USB, med synkronisering til PC og Mac, BT Smart med mobil samt software der kan opdateres, også via mobil
Vis mere
Til toppen