Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Phi Golf

Golfsimulator

2.299,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Smart golfsimulator til hjemmebrug. Kan anvendes med Swing stick eller almindelig golfkølle. Kobl den til appen på telefon, tablet eller smart-tv, og spil.
 
Sensoren fastgøres øverst på køllen og registrerer, hvor hurtigt du svinger køllen for at give en korrekt afbildning af dine sving på den enhed, du anvender. Du får en 3D-visning af køllehovedets hastighed, svinghastighed, vinkel mv. for at hjælpe dig med at blive en bedre golfspiller.
 
Simulatoren kan anvendes til at spille en “rigtig” golfrunde over 18 huller (op til fire personer samtidigt), men du kan også simulere driving range, spille om at komme nærmest på hullet med ét slag (ingen begrænsning på antal spillere), slå put samt møde spillere på en golfrunde online.

NB! Simulatoren supporterer pt ikke venstrehånd. Software opdatering ultimo 2018, 
 
Specifikationer:
- Medfølgende tilbehør: Sensor, mikro-USB-kabel, vejledning
- Materiale: ABS-plast, nikkel, krom
- Batteri: Litium-polymer 100 mAh
- Batteritid: 7 timer
- Opladningstid, batteri: 1,5 time til fuld opladning
- Sensor: 9-akses
- Bluetooth: 4.1
- Måleafstand, sensor: Ca. 10 meter
- Størrelse, sensor: 30 x 30 x 44 mm
- Vægt, sensor: 10 gram
Vis mere
Til toppen