Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 599,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI

Perfecta Mod. 32 Kit, luftgeværsæt, Gul

1.299,-
FARVE: STD
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Sæt med luftgevær, kikkertsigte og mål. Geværet drives af en fjeder og har knæksystem til ladning. Trækolbe, som ligger godt mod skulderen.

Perfecta Model 32 er baseret på den kendte Model 31, men har større receiver med mere kraft. Desuden har den også en løbslås, så løbet holdes fast og dermed øger præcisionen betragteligt.

Med i pakken følger et kikkertsigte med fire gange fast forstørrelse og trådkors. I tillæg får man med 20 luftgeværmål af papir og én pilskive.

Udgangshastigheden er på respektable 175 m/s. Længden på geværet er 109 cm, og løbslængden er på 47 cm, så det passer glimrende til hele familien. Her er der masser af god koncentrationstræning og skydeglæde for både store og små.

OBS! Husk, at der er en 18-årsgrænse for køb af luftvåben. Luftvåben må kun bruges af børn under tilsyn af en person over 18 år.

Specifikationer:
- Konstruktion: Metal og træ
- Receiver: Træ
- Drivkraft: Fjeder
- Mekanisme: Knæk
- Løbstype: Riflet
- Løbslængde: 424 mm
- Totallængde: 1095 mm
- Sigte: Justerbart
- Kilespor: 11 mm, Weaver
- Kaliber: 4,5 mm
- Magasinkapacitet: 1 skud
- Udgangsenergi: 7,5 Joule
- Udgangshastighed diabol: 175 m/s
- Vægt: 2600 gram

Perfecta er et tysk kvalitetsmærke, som blev grundlagt i 1920. Perfecta indgår i Umarex-koncernen, en af verdens største håndvåbenproducenter.

Vis mere
Til toppen