Snowbob, kælk, Rød

949,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
TESTVINDER TV2 NORGE, JANUAR 2019!
"6 ud af 6 stjerner... Snowbob fra norske Onefoot er børnenes soleklare favorit. Den er komfortabel og hurtig. Alle børn elsker, at man kan køre kontrollerede sving med den..."
Utrolig morsom kælk som sætter nye standarder. Styres med vægt/balance for retning/fart. Solidt bygget af stålrør, hård plast og slidstærkt tekstilmateriale.

Mød SnowBob, en virkelig revolution inden for kælkning. Glem alt du troede, du vidste om kælkning, for SnowBob sætter en ny standard for alt, som handler om fart, leg og kontrol på kælebakken.

Med SnowBob bruger du din vægt og balance til at kontrollere både retning og fart. I stedet for at styre med rat eller bremser får du med SnowBob aktiv, direkte og intuitiv kontrol.

De to brede ski, som står på sneen, bevæger sig uafhængigt af hinanden og giver dig en blød, fin skæring og fuld kontrol, når du flytter kropsvægten fra side til side. Løsningen hedder TURNFLEX™ Weight Shift Steering. At følge svingene med kroppen giver ikke bare bedre kontrol, det er også utrolig sjovt.

SnowBob er fremstillet af robuste materialer, som tåler en del knubs. Skiene er støbt af en teknisk plast, som tåler lave temperaturer og har en perfekt finish for bedst fart. Rammen er fremstillet af solide, lakerede stålrør, og siddefladen er af et fleksibelt og behageligt tekstilmateriale. Materialet er spændt over rammen. Konstruktionen og designet er kompakt og praktisk, lige så let at tage med i bilen på vinterferien som til nærmeste bakke i nabolaget.

Specifikationer:
- Materialer: Stål, termoplast, polyester
close icon

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

close icon

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår