Miniski, legeski og tricks-ski, Orange

389,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Moderne og forbedret miniski, til leg, sjov og transportetaper. Snowboardagtig binding som sidder vældig godt på foden. Kan også bruges parvis. Vægt 860 gram.

OneFoot Miniski har overtaget arven efter den klassiske miniski, med en række forbedringer som gør det befriende let at lege på ski. Ikke mindst er den meget styrbar i forhold til gammeldags miniski.

Skien er forsynet med én binding, som kan strammes som en snowboardbinding. OneFoot sidder derfor meget godt på foden under alle forhold, uanset fodtøj. Den integrerede hælstøtte giver yderligere stabilitet.

Skien fastgøres på én fod, mens den anden fod bruges til at styre, få fart, bremse, satse osv. OneFoot er en twin-tip-ski, som kan køres begge veje. Pigge (spikes) på oversiden både foran og bag til giver et godt greb til den frie fod. Et unikt kantdesign giver optimal styring og kontrol.

Ski og binding er symmetriske og kan også sagtens bruges parvis med en ski på hvert ben, med eller uden stave. OneFoot Miniski er rå, overkommelig og giver ægte skiglæde!

Specifikationer:
- Længde: 720 mm
- Bredde: 150 mm
- Passer til skostørrelse: 30-46
- Vægt: 860 gram
close icon

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

close icon

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår