Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
One Way

One Way OW TEAM Backpack Large

799,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Stor rygsæk til rejser, med plads til alt, du har brug for på turen. Tasken er fremstillet af slidstærkt og vandtæt materiale. Nem at pakke. Volumen 60 liter.

World Cup Team-sækken fra One Way er en perfekt rejsekammerat på vintersportsrejser. Eller til opvarmningstøj, til træning og konkurrencer. Sækken kan også åbnes med to lynlåse på siderne, for hurtig og nem adgang til indholdet.

Øverst har sækken en lille lomme til småting. Elastiske bånd indvendigt til at holde på indholdet. Justerbart låg, så den kan tilpasses store genstande. Kompressionsstropper.

Specifikationer:
- Materiale: Vandtæt Tampurlin
- Volumen. 60 liter
Vis mere
Til toppen