Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Odyssey

O-Works #1 Wide SS 2.0 34″ LE, putter, højre, Rød

1.799,-
FARVE: RED
STØRRELSE:
#1 34"

PRODUKTINFORMATIONER

Type Golfclubs: Putter  Right/Left: Højre 

Bladputter i topkvalitet, med 47 graders tåvægtning og Superstroke Mid Slim 2.0-greb. Putteren er tå-hæl-vægtet og er 34" lang.
 
Køllens træfflade med Microhinge-teknik består af en plade med små spidser indstøbt i en elastomer, som både skaber en skøn føling og et topspin, så bolden begynder at rulle straks, den træffes.
 
O-Works #1 Wide er en suveræn putter, som passer til personer, der har en mere bueformet putterstroke og til alle, fra amatøren til den proffe spiller.
 
Specifikationer:
- Greb: Superstroke Mid Slim 2.0
- 47 graders tåvægtning
- Længde: 34"’
Vis mere
Til toppen