Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 599,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Oakley

Sutro Mtt Wht w/Prizm Road, sports- og fritidsbrille, unisex, Violet

1.390,-
FARVE: Sutro Mtt Wht w/ PRI
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Allroundsolbrille med udseende som retrolivsstilbriller, men med en sportsbrilles egenskaber. Dækker øjnene godt, ventilerer og forhindrer dug. Maksimal kontrast.

Sutro™ er en let, komfortabel og fleksibel brille, perfekt til cykling og fritid. Prizm™-linserne har revolutionerende linseoptik, udviklet over flere årtier med forskning inden for farvevidenskab. Prizm™-linserne giver enestående kontrol over lysgennemgang og giver nøjagtig farvegengivelse, maksimal kontrast og ekstra synlighed.

Optimal brille til bycyklister og pendlere, og er også tilpasset brug med hjelm. Meget godt synsfelt for bedre sikkerhed i trafikken. Mikrofiberpose til opbevaring og pudsning af linser medfølger.

Specifikationer:
- Brug: Sport og fritid
- Bruger: Unisex
- Materiale: O-Matter®
- Form: Rund
- Stelfarve: Matte White
- Glasfarve: Prizm Road
- Næse- og ørepuder: Unobtanium®
- Pasform: Standard
- Lysgennemgang: 20 %
- Beskyttelse: UVA, UVB, UVC og skadeligt, blåt lys op til 400 nm
- Lysforhold: Stærkt lys
- Kontrast: Øget
Vis mere
Til toppen