Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Oakley

Radar EV Path Pol Black w/Prizm Trail, multisportsbrille (FØRPRIS 999,-)

Tilbud lige nu!
799,-
FARVE: POLISHED BLACK
STØRRELSE:
oneSize

PRODUKTINFORMATIONER

Radar EV er en sports performance-solbrille til professionelle idrætsudøvere og sportsentusiaster, fremstillet af let og slidstærkt O-Matter® stelmateriale og med udskiftelige linser.

EV/Extended View betyder større synsfelt, takket være stelkonstruktionen og det nye linsedesign, ift. de ældre Radar og Radar Lock-modeller.

Næsedelen og brillestængerne er forsynet med Unobtanium® gummimateriale, som holder brillerne på plads, også når man sveder. Oakleys Plutonite® HDO High Definition Optics-glas giver den optimale klarhed, ingen optisk forvrængning og beskytter mod stød. Beskytter 100 % mod UVA-, UVB-, UVC-stråling og mod skadeligt blåt lys op til 400 nm.

Oakley's ''Three-Point Fit'' gør, at brillerne sidder, som de skal, og er behagelige at have på. Der følger et Oakley Soft Vault-etui med plads til ekstra glas, og 2 stk. nosepads (næsepuder) i forskellig størrelse følger også med.

Denne model leveres med Prizm Trail-linser. Prizm Trail-linserne har en lysgennemgang på 36 %. Det gør linserne middelmørke, med enorm kontrast, finindstillede til varierende lys i skovpartier og på stier.

Meget populær ski-, cykel- og generel sportsbrille til aktive brugere.

Egenskaber:
- Prizm Trail-linser med 36 % lysgennemgang og stærk kontrast
- Enkel udskiftning af glas
- Meget let og komfortabel
- Dækker og beskytter godt
- God ventilation

Specifikationer:
- Materiale: O-Matter/Plutonite® HDO, Unobtanium® gummimateriale
- Beskyttelse: 100 % mod UVA-, UVB-, UVC-stråling, beskytter mod blåt lys op til 400 nm
- Stelstørrelse: Passer de allerfleste, udskiftelige næsepuder
- Glastype: Prizm Trail
- Lysgennemgang: 36 %
- Vægt: 40 gram
Vis mere
Til toppen