Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Northwave

Extreme RR, cykelsko, racerkørsel, Sort

1.699,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
36
37
41
42
42.5
43
44
44.5
45
45.5
46
48

PRODUKTINFORMATIONER

Tætsiddende, ultralet cykelsko med optimal pasform. Xframe-konstruktion, ekstremt effektiv og med uovertruffen kraftoverførsel. Karbonsål. Vægt 220 gram.

Extreme RR er helt uden trykpunkter og er konstrueret med den innovative X-frame® og næste generations materialer. Skoens overdel har en tykkelse på kun 0,5 mm og er ultrablød. Exceptionel komfort med 360-graders forstærkninger langs fodens længde, som binder sålen til sko og snøring.

SLW2-snøringen er et perfekt balanceret lukkesystem, som betyder en tætsiddende sko, der ligger helt jævnt omkring foden. SLW2 har plastindsatser med bløde bånd, mens det bløde, fleksible Dyneema-kabel naturligt tilpasser sig formen på hver fod. Optimeret til effektivitet, med uovertruffen kraftoverførsel, takket være UD-karbonsålen.

Ultralight Carbon 15-sålen er en Ultralight Carbon 14-sål med et forstærket lag, som gør sålen endnu stivere og mere effektiv. Tynd, men ekstremt effektiv. En særlig adapter gør sålen kompatibel med Speedplay-pedaler, og AirFlow-systemet med syv ventilationskanaler forbedrer luftstrømmen ind i og ud af skoen.

Extreme RR er et råt våben til verdens bedste Pro-ryttere, bl.a. den nuværende europæiske mester Alexander Kristoff.

Specifikationer:
- Brug: High performance-racerkørsel, herre
- Overside: Patenteret Xframe®-konstruktion, ultralette materialer med en tykkelse på kun 0,5 mm
- Lukkesystem: SLW2 Dial, trinvis stramning og hurtig åbning med én enkelt knap
- Hælkappe: Integreret hælsystem med retningsfibre, forhindrer kipning
- Indersål: To såler med forstærket dobbeltdensitet, Pro Regular Fit og Pro Slim Fit. Sidstnævnte med 2 mm ekstra tåindsats til smalle fødder
- Ydersål: Ultralight Carbon 15-sål af 100 % ensrettet karbon, kombineret med et forstærket lag
- Sålen passer til: Look- og SPD SL-systemer, Speedplay-systemer
- Stivhedsindeks: 15
- Størrelser: 36-48
- Vægt, pr. sko: 220 gram
Vis mere
Til toppen