Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Northwave

Escape EVO ATB shoe 18, mountainbikesko, herre

499,-
FARVE: BLACK/GREEN
STØRRELSE:
41
42
43
44
45
46
47

PRODUKTINFORMATIONER

Bruger: Herre 

Perfekt sko til at cykle og gå med. Praktiske og bekvemme, med lav vægt. Ydersål af naturgummi. Forstærkede partier. Lukkes med snørebånd og strop. Vægt 352 gram.

Escape EVO ATB er en cykelsko, der også egner sig glimrende til vandring. Letvægts Escape EVO-materiale på oversiden og ultralet Damp-Lite allround ydersål med naturgummi. Sålen giver rigtigt godt greb på glat underlag.

Skoen har forstærkninger på udsatte steder og lukkes godt og nemt med en kombination af snørebånd og strop. Hælen er forstærket for at give bedre beskyttelse. Damp-Lite-sålen har EVA-struktur og god stivhed til at gå og cykle med.

Specifikationer:
- Type: Terræn, vandring, herre
- Materialer: Escape EVO overside, ultralet Damp-Lite ydersål af naturgummi og EVA
- Ydersål: Damp-Lite, letvægts allroundsål med naturgummimønster, SPD
- Lukning: Snørebånd og strop
- Stivhedsindeks: 4.0
- Størrelser: 41-47
- Vægt pr. par: 352 gram

Vis mere
Til toppen