Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 599,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Northwave

Enduro 2 LF 19, cykelhandske lang, herre, Blå

149,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
S
M
L
XL

PRODUKTINFORMATIONER

Enduro-/mountainbikehandske til ekstrem kontrol og god kontakt med cyklen. BioMap-konstrueret håndflade giver bedst mulig følelse. Godt ventileret. Vægt 46 gram.

Enduro 2 LF har AX Suede i håndfladen, en kunstig ruskindstype med god holdbarhed og åndbarhed. Håndryggen er i åndbart stof med stretch. Justerbar velcrolukning til nem, individuel tilpasning.

Handsken har ikke polstring i håndfladen, kun på ydersiden, for at give den bedst mulige kontakt og kontrol. BioMap-konstruktionen giver ingen trykpunkter på fingrene og bevarer blodomløb og følelse. Perforering i håndfladen og på fingrene giver god ventilation.

Pegefingeren er kompatibel med touchscreen. Silikoneprint i håndfladerne og på pege- og langfinger sikrer grebet om styret og bremserne. Tommelen har svedaftørrer på oversiden.

Specifikationer:
- Brug: Træning og ture
- Bruger: Herre
- Materiale: 90 % polyester og 10 % polyamid
- Håndflade: BioMap palm, udelukkende med sidepolstring for at opnå optimal kontrol og følelse
- Håndryg: Super-stretch, bedste pasform og bevægelsesfrihed
- Størrelser: S-XL
- Vægt: 46 gram
Vis mere
Til toppen