Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Norrøna

bitihorn Pack 20L , Grøn

539,-
FARVE: Jungle Green
STØRRELSE:
20L

PRODUKTINFORMATIONER

: 0-20 liter 

Let, komfortabel og funktionell rygsæk for dagsturer, topturer og generellt friluftsliv. God ventilering i bæresystemet. Klargjort til drikkesystem.

 
Sækken har Norrønas Dynamic-bæresystem, uden aluminiumsrammer eller –skinner. Dette gør at det passer godt til mindre sække der fleksibilitet er specielt vigtig. 
 
Det er klargjort med egen lomme til drikkesystem og en stor netinderlomme i front. Sidereimene lader dig enkelt komprimere sækken når du ikke pakker den fuld, noget som giver en sæk som sidder enda bedre på ryggen. 
 
En meget god sæk til kortere turer.
 
Spesifikationer:
- Volum: 20 liter
- Vægt: 464 gram
- Bæresystem: Dynamic
Vis mere
Til toppen