Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Nordica

GT 74 Pro Adv+N ADV P.R 18/19, carvingski, unisex, Grå

3.499,-
FARVE: BLACK_RED
STØRRELSE:
160
168
176

PRODUKTINFORMATIONER

Letsvinget carvingski, med lille rocker i spidsen. Silkeblød til området fra nybegyndere til noget øvede. Let at styre under de fleste sneforhold. Vægt 2250 gram.

GT 74 Pro er konstrueret med en kerne af træ og glasfiber. Dette giver bløde svingindgange, stabilitet og kontrol og intuitiv profil for nem håndtering. GT 74 Adv Evo passer til alle forhold og leveres med DIN 3-10-binding, som med et enkelt håndgreb kan justeres i længden. På denne måde kan flere personer bruge samme ski.

Skiens konstruktion, egenskaber og ydelse i forhold til pris betyder, at dette er et af de allerbedste køb, man kan foretage inden for carvingski.

Specifikationer:
- Brug: Carving, unisex
- Konstruktion: Sandwich-trækerne med glasfiber
- Skiprofil: Lille rocker i spidsen
- Geometri: 126-74-104 mm
- Svingradius: 15 m ved 168 cm
- Sål: Sintret UHMW-grafit, ELEKTRA GALLIUM
- Længder: 160, 168, 176 cm
- Vægt, pr. par: 4500 gram
Vis mere
Til toppen