Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Nordic

E-Scooter 200, elektrisk løbehjul, Grå

2.999,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Sammenklappeligt løbehjul, perfekt til pendling og småture. Foldes hurtigt sammen og kan tages med i bus, tog, sporvogn, etc. Op til 16 km. Vægt 9 kg.

E-Scooter 200 har et overskueligt LED-display, der viser kraftniveau, fart og batteriniveau. Maks. fart er 22 km/t, og batteriet leverer op til 16 km rækkevidde. Det varierer ift. vejr, vind, topografi, brugervægt, underlag etc.

På løbehjulet er der eget USB-udtag til mobil og andre enheder. De 5,5-tommer store hjul er letrullende og tolererer ujævnheder og kanter i underlaget.

Elektriske løbehjul er tilladte at bruge for alle, og der gælder samme regler som for cykler. Klassificering som cykel vil indebære, at det ikke er godkendelsespligt og heller ingen registreringspligt eller forsikringspligt. Brugeren har ansvaret for, at køretøjet opfylder vilkårene for at kunne anses som cykel. Reglerne om særlig agtpågivenhed over for andre trafikanter, når køretøjet bruges på fx fortov eller stier, gælder også for brugere af små el-køretøjer.

Et morsomt, moderne køretøj, som er meget nemt at bruge.

Specifikationer:
- Brug: By og land, asfalt og grus
- Bruger: Alle fra 8 år og opefter
- Materialer: Stål og aluminium
- Maks. hastighed: 22 km/t
- Maks. rækkevidde: 16 km
- Opladningstid: 3 timer
- Motor: 250 W
- Batteri: 36 V, 4,4 Ah, Litium-ion
- Hjulstørrelse: Ø 5,5" (ca. 14 cm)
- Maks. brugervægt: 100 kg
- Vægt: 9 kg
Vis mere
Til toppen