Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Køb tøj, sko og andre varer for over 499 kroner og få GRATIS fragt! Leveringstiden er 1-5 dage i hele landet, undtaget bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Mini Turbo, Mini 17/18, snowboardsæt, barn (FØRPRIS 1799,-)

999,- Rabat 1.099,-
Børneboard til de yngste. Lav vægt, meget flex, Catch-Free Rocker i spids og bag til. Letsvinget, stabilt, med slidstærk, ekstruderet sål. Mini Turbo Kid-binding.

Hvordan køber du en bundle

1. Vælg produkter

2. Vælg tilbehør

3. Indtast vægt og højde

1. Vælg Snowboards til din bundle

FARVE :
STØRRELSE :
100
110
120

2. Vælg Snowboardbindinger til din bundle

FARVE :
STØRRELSE : S
S
Service tilbehør
Snowboard Start Prep, snowboardprep Læs mere

Snowboard Start Prep, snowboardprep

Den nemme prep som giver dig et godt glid og et klargjort board uden at koste så meget.

Når du køber et nyt board, er det nødvendigt at klargøre sålen før brug. Med korrekt klargøring vil du opleve, at boardet glider bedre, og et godt glid er meget vigtigt for en god oplevelse. Det går ikke kun hurtigere, du får også en større forudsigelighed, som giver dig bedre balance og hjælper dig med at holde dig på benene.

Oplevelsen bliver på denne måde en helt anden, end hvis boardet er dårligt preppet. Godt glid er næsten lige så vigtigt som sol og komfortable støvler for at få en god dag på bakken.

Den grundbehandling, vi udsætter sålen for, er vigtig for at få strukturen frem. Dette skal gøres på alle nye boards, så strukturen kan komme frem. Det er denne struktur, som skal lede vand bort og skabe det gode glid. Når skien er ny, er der masser af hår/sålfibre, som stikker op af sålen. Disse bliver skåret bort i vores grundbehandlingsproces.

Det vi gør, er at børste sålen med Fibertex® for at få frisk sål frem og afskære mikrohårene i sålen, som normalt “stikker op”. Når dette er gjort, voksbehandler vi maskinelt og børster og polerer sålen. Nu har du et board, som er parat til bakken.

Dette indgår:
- Grundbehandling af sålen (børstning med stålbørste og Fibertex®)
- Maskinel prep af sålen
- Børstning og polering

+149,-
Vælg tilbehør
Snowboard Light Prep, snowboardprep Læs mere

Snowboard Light Prep, snowboardprep

Den prisgunstige prep til dig, der ønsker et godt glid uden at betale for meget.

Her giver vi dit board lidt mere kærlighed end med vores billigste prep. Dette betyder, at du vil opleve et væsentligt bedre glid end ved Snowboard Start-prep.

Den største hemmelighed er imidlertid børstningen og poleringen. God børstning og polering er faktisk det enkeltelement, som har allerstørst betydning for gliddet.

Dette indgår:
- Grundbehandling af sål (børstning med stålbørste og Fibertex®)
- Maskinglider x 2
- Børstning og polering

+199,-
Vælg tilbehør
Snowboard Full Prep, snowboardprep Læs mere

Snowboard Full Prep, snowboardprep

Dette er preppen til dig, der står aktivt på snowboard, og som stiller høje krav til udstyret.

Med Snowboard Full-prep vil du opleve fantastiske glideegenskaber. Et mere lykkeligt snowboard skal du lede længe efter! Med denne prep får snowboardet masser af kærlighed og omtanke.

Det er noget andet med godt håndværk og dygtige fagfolk, der elsker sit arbejde. Når vi både glider dit snowboard med håndkraft og kører det flere omgange i IR-maskinen, så kan du være sikker på, at du ikke får en bedre voksindtrængning end dette. Glidningen med håndkraft giver mærkbart bedre glideegenskaber, og her giver vi også børstningen lidt ekstra kærlighed.

Dette indgår:
- Grundbehandling af sålen (stålbørste og Fibertex®)
- Infrarød mætning af glider med Wax Future II
- Håndglidning med LF-kvalitet (LF7 eller LF8), glider med lavt fluorindhold
- Børstning og polering

+399,-
Vælg tilbehør
Summen af dine valg
Rabat
1.099,-
Total pris
999,-
Til toppen