Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Micro

Micro helmet, løbehjulshjelm, børn/unge

299,-
FARVE: Dark Blue
STØRRELSE:
S 48-52
M 53-58

PRODUKTINFORMATIONER

Sporty hjelm til brug med løbehjul, rulleskøjter, cykel og andet. Beskytter hovedet godt. Nem justering af pasformen. LED-lys bag til for ekstra sikkerhed.

Det anbefales, at børn anvender hjelm, når de bruger løbehjul, nøjagtigt som man bruger hjelm på cykel eller ved alpinkørsel. Hjelmen er EN1078-godkendt til løbehjul, cykel og andre udendørsaktiviteter.

Inmold ABS hardplast-hjelm med behagelige skumpuder indvendigt og god ventilation. Justerbare stropper for bedst mulige tilpasning og sikkerhed. Hurtiglås på hagestroppen og strammehjul bag til gør det nemt for barnet selv at tage hjelmen på og af i det daglige.

Specifikationer:
- Brug: Løbehjul, cykel, rulleskøjter mv.
- Bruger: Børn, unge
- Materiale: Inmold ABS
- Godkendelse: EN1078
- Størrelser: S 48-52, M 53-58
- Vægt: 320 gram

Øvrige detaljer:
- Let, god pasform
- LED-lys bag til
Vis mere
Til toppen