Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Merida

Spin Striker, spinningscykel (FØRPRIS 4999,-), Rød

Udsalg
3.799,-
FARVE: RED/RED
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Indendørscykel til den aktive bruger. Svinghjul på 22 kg og kædedrift sørger for et jævnt tråd. Styr og sadel kan justeres både i højde og længde. Kombipedaler.
 
Merida Spin Striker fokuserer på god siddestilling med høj komfort og kvalitet i alle led. Både sadlen og styret kan længde- og højdejusteres, så cyklen kan tilpasses optimalt til din anvendelse. Det 22 kg tunge svinghjul samt kædedrift er med til at give dig et jævnt tråd – også ved høj belastning. 
 
Solid platform og en kombination af gode komponenter, kombipedaler samt trinløs justering af sæde og styr er med til at løfte kvalitetsfølelsen. Med det praktiske transporthjul er det nemt at flytte cyklen, når den ikke anvendes. 
 
Specifikationer:
- Svinghjul: 22 kg 
- Justeringsmuligheder: Højde- og længdejustering af styr og sadel. 
- Flaskeholder: Ja 
- Transporthjul: Ja 
- Mål: 105 x 65 x 110 cm
- Vægt: 51 kg 
- Anbefalet brugerhøjde: 160-190 cm
- Maksimal brugervægt: 130 kg 
Vis mere
Til toppen