Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI

Mavic 2 Fly More Kit, ekstraudstyr til drone

2.999,-
FARVE: STD
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Fly More Kit til Mavic 2 Pro og Mavic 2 Zoom. To ekstra batterier, biladapter, opladehub, powerbank-adapter, støjsvage propeller og en praktisk skuldertaske.

Begge batterier er “intelligente” med en kapacitet på op til 59,29 Wh pr. stk. De giver op til 31 minutters ekstra flyvetid pr. batteri. Med det indbyggede DJI Intelligent Battery Management-system overvåges batteristatussen og rapporteres i realtid, så du kan fokusere mindre på dit strømniveau og mere på at få en forrygende flyvetur med dronen.

Med Mavic 2-bilopladeren kan du oplade batterierne i bilen. Maksimal udgangseffekt er 80 watt, og opladeren er forsynet med beskyttelsesteknologi, som sikrer, at det er strøm nok tilbage til at starte bilen.

Hubben til batteriopladning forbedrer effektiviteten ved at oplade batterierne i rækkefølge i forhold til det enkelte batteris resterende strømniveau, hvor de mest opladede batterier oplades først. Takket være batteriopladningshubbens foldbare design er det nemt at have den med overalt. Du kan endda bruge alle fire opladeporte, når du bruger den med bilopladeren eller batterioplader.

Powerbank-adapteren omdanner dronebatterierne til powerbanks med høj kapacitet. Adapteren har to USB type-A-porte med 10 W dual-udgang, så du kan oplade en smartphone komplet med bare 20 % af et batteri.

To par Low-Noise Propellers er også med i sættet. Disse næste generations propeller har et helt nyt aerodynamisk design, noget der resulterer i mere støjsvag flyvning, øget effektivitet og længere flyvetid.

Den fleksible Mavic 2 Shoulder Bag er specialdesignet til Mavic 2. Den rummer én drone, fjernbetjening, fire intelligente dronebatterier, en smartphone, ekstra propeller, ND-filtre, kabler, Micro SD-kort og andet tilbehør.

I pakken:
- 2 intelligente dronebatterier
- 1 opladehub
- 1 oplader til bilbrug
- 1 powerbank-adapter
- 1 sæt Low-Noise-propeller (fire stk.)
- 1 skuldertaske

Specifikationer:
- Batterikapacitet: 3850 mAh, 59,29 Wh (typisk værdi)
- Spænding: 15,4 V
- Begrænset opladespænding: 17,6 V

Vis mere
Til toppen