Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Guide /

Levering

Vi samarbejder med Bring og tilbyder følgende leveringsmuligheder:

 

• Service points/Pakkeshop/Pick up points
 - FRI FRAGT*
Der er omkring 900 pakkeshops/Swipboxe rundt om i Danmark. Du kan frit vælge hvilken pakkeshop du ønsker at din pakke skal ankomme til. Når pakken er på udleveringsstedet, modtager du en SMS om at pakken kan afhentes. Hvis pakken ikke er afhentet inden for 14 dage sendes pakken retur.

*Fri fragt ved køb over 299,-. Ved køb under 299,- opkræver vi et fragtgebyr på 29,-

• Hjemmelevering - leveres om aftenen: Fragtgebyr 79,- 
Varerne leveres til dit hjem mellem kl. 17 og 21 på hverdage. Bring sender to tekstbeskeder, når pakken er undervejs, og 30-60 minutter før levering. 


• Hjemmelevering, store pakker - Fragtgebyr 199,-
Dette er en leveringsmulighed for varer som vejer over 35 kilo, eller er for store til, at de kan sendes normalt. Du vil blive kontaktet af Bring for at aftale levering, før varerne køres til nærmeste depot. Som kunde kan du vælge mellem tre tidsintervaller for leveringen: 9.00-13.00, 13.00-17.00, 17.00-21.00 på hverdage. Varen leveres udenfor hoveddør, i indkørsel eller ved naboskel. Hvis du bor i etageejendom, betyder det, at der er tale om hoveddøren i stuen. Hvis du bor på en ø uden vejforbindelse, vil pakken blive leveret til nærmeste kaj.• Cykler - Fragtgebyr 199,-
Det er nemt at købe cykel hos XXL. Når vi sender dig din nye cykel, er der kun få ting du skal gøre før den er klar til brug. Vi gør alt hvad vi kan for at få din cykel sendt så hurtig som muligt, det tager mellem 5-10 dage at få tilsendt din cykel. Leveringstid


Vi gør vores bedste for at sende din bestilling så hurtigt som muligt, og så vidt muligt dagen efter bestillingen (på hverdage). Når vi har modtaget din bestilling, sender vi en ordrebekræftelse via e-mail. I travle perioder skal du dog regne med et par ekstra dages leveringstid. Der kan ligeledes opstå uventede forsinkelser. Forsendelse bør ikke tage mere end 1-4 hverdage i hele landet. Der er dog 3 undtagelser: 

1. Skipakker som kræver montering
Her skal du regne med en dag ekstra.
 


2. Cykler som kræver justering af gear og bremser.

Her skal du også regne med nogle dage ekstra. Vi pakker og justerer din cykel, så alt virker perfekt, når du modtager den. Vi skal dog afmontere noget af udstyret for at pakke cyklen, før den sendes. Vi gør alt hvad vi kan for at få din cykel så hurtig til dig som muligt, det tager mellem 5-10 dage at få tilsendt din cykel. Der medfølger en monteringsvejledning.


3. Bestillingsvare

Hvis din bestilling indeholder en bestillingsvare, skal du regne med længere leveringstid, da vi skal bestille varen fra vores leverandør. Normalvis tager det ikke mere end 10 hverdage.Du vil uanset hvad få besked fra os, når din ordre er afhentet af forsendelsfirmaet, som henter pakker hos os fem gange om ugen. Sidste afhentning er kl. 15 på hverdage. Husk, at du kan tjekke ´Min Side`på vores hjemmeside, for at finde forsindelsesnummeret.

En gang imellem sker det, at kunder bestiller varer, som ikke findes på vores centrallager. Hvis det er tilfældet, vil vi give dig besked via e-mail
Uafhentede pakker
Husk at du skal afhente din pakke indenfor 14 dage. Efter tidsfristen er udløbet, sendes varerne retur. 
Hvis du fortryder købet, kan du returnere dine produkter med den returlabel du har modtaget på din mail sammen med beskeden "Oplysninger om din bestilling". Husk at udfylde vedhæftet bytte- og returskema. Vi ombytter eller refundere så vidt det er muligt.

Hvis du undlader at afhente bestilte varer, vil XXL ifølge salgsbetingelserne fakturere dig et gebyr på 200 kroner. 

Hvis du ikke er hjemme når Bring kommer med din pakke
Ved hjemme leverance af mindre produkter vil du få besked 1/2-1 time før. Hvis du ikke er hjemme når Bring forsøger at aflever pakken, vil du få et opkald/besked, hvor du har mulighed for at aftale en ny at tid for leveringen af din pakke. Der er ikke ekstra betaling ved bookning af ny levering.

Hvis pakken er for stor til den valgte leveringsmetode
Når du bestiller et produkt der er for stort til pickup vil du automatisk modtage en besked, med dit track and trace nummer omkring, at din ordre er ændret til hjemmelevering uden merudgift, og at du vil modtage din pakke dagen efter.

BEMÆRK:  Vi levere ikke til Grønland eller FærøreneHar du yderligere spørgsmål til levering?

Kontakt vores kundeservice her, så vil vi hjælpe dig så hurtigt vi kan!

Guides, Tips & Råd
Til toppen