Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Latitude 64

Zion Opto 2K Driver 173+, frisbeegolfdisc , Orange

149,-
FARVE: Orange
STØRRELSE:
173+

PRODUKTINFORMATIONERFrisbeegolf: Drivers 

Fairwaydriver som giver maksimal kontrol. Af 2K Line Opto-G-plast som er en kombinationsplast i god kvalitet. Speed: 9, Glide: 4, Turn: -0,5, Fade: 3.
 
Zion er overstabil, med høj hastighed. Den har suveræn stabilitet, som gør den til en god driver med pålidelig kontrol. Også god til forhåndskast.
 
2K Line Opto-G-plast består af en blanding af Optoplast og Goldplast. Midten er af Opto og yderkanten af Goldplast, som giver en slidstærk top og en yderkant med et suverænt greb.
 
Specifikationer:
- Materiale: 2K Line Opto-G-plast
- Speed: 9
- Glide: 4
- Turn: -0,5
- Fade: 3
- Vægt: ca. 173 g
Vis mere
Til toppen