Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Latitude 64

Sarek Opto 2K Putter 173+, frisbeegolfdisc, Orange

149,-
FARVE: Orange
STØRRELSE:
173+

PRODUKTINFORMATIONER

Frisbeegolf: Putters 

Pålidelig putter med et solidt glide. Fremstillet af 2K Line Opto-G-plast som er en kombinationsplast i god kvalitet. Speed: 2, Glide: 4, Turn: 0, Fade: 1,5.
 
Sarek er en putter, du kaster langt med, og som gør den suveræn til indspil mod kurven – uanset om du er nybegynder eller mere erfaren. Den er stabil, med god længde og godt glide.
 
2K Line Opto-G-plast består af en blanding af Optoplast og Goldplast. Midten er af Opto og yderkanten af Goldplast, som giver en slidstærk top og en yderkant med et suverænt greb.
 
Specifikationer:
- Materiale: 2K Line Opto-G-plast
- Speed: 2
- Glide: 4
- Turn: 0
- Fade: 1,5
- Vægt: ca. 173 g
Vis mere
Til toppen