Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Fri fragt, og 365 dages gratis retur! VI tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Guide /

Kundeservice - kontakt os

Velkommen til XXL kundeservice

Vi er her for at hjælpe dig, og vi sætter stor pris på at høre fra dig, hvis du har kommentarer eller feedback. Generel information om levering, betaling, returnering, bytte og reklamation finder du ved at klikke på linkene. Her finder du også svar på ofte stillede spørgsmål.

Kontakt os

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Hvis henvendelsen drejer sig om en bestilling, bedes du oplyse dit ordrenummer. Så kan vi nemmere og hurtigere hjælpe dig.

E-mail: kundeservice@xxl.dk

Du kan også kontakte os via Facebook! Følg XXL på Facebook her

Vi vil forsøge at besvare din forespørgsel så hurtigt som muligt, men senest inden for 24 timer på hverdage. Det er ikke muligt at kontakte os via telefon.

Se også vores cykelservice her.

Vores åbningstider hos XXL kundeservice er fra 8.00-16.00.

Med venlig hilsen XXL Kundeservice

Guides, Tips & Råd
Til toppen