Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
KMC

Snap-On Wide EPT Chain lock Single speed, kædelås, 2-pack, Grøn

49,-
FARVE: Silver
STØRRELSE:
1/2X1/8

PRODUKTINFORMATIONER

Solid Snap-On-kædelås, anbefales til brug med KMC-kæde, som passer til Shimano- og SRAM-systemer. Passer til kæder til single speed-systemer. 2 låse i pakken.

Dette er en EPT-behandlet kædelås, som betyder, at den har ekstra god rustbeskyttelse. Snap-On er et særskilt patent inden for kædelåse, hvor begge pinde sidder på samme side. Pindene presses mod pladen på den modsatte side. Nem at anvende, solid og holdbar. KMC er verdens førende producent af cykelkæder og kædelåse, med mere end 40 års erfaring.

Der er to kædelåse i denne pakke.

Specifikationer:
- Brug: På kæder til single speed (kun 1 gear)
- Materiale: Rustfrit stål
- Mål: 1/2" x 1/8"
Vis mere
Til toppen