Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Kästle

TX82 18/19 randonnée-ski, unisex, Hvid

6.499,-
FARVE: White
STØRRELSE:
164
172
180

PRODUKTINFORMATIONER

Let, fleksibel, randonnée-ski med høj ydelse. Innovativ og superlet karbonkerne, early rise rocker, Hollowtech 2.0-teknologi. God både op og ned. Vægt 1200 gram.

TX82 er en fleksibel og let randonnée-ski, med uovertruffen ydelse – både op og ned. Lige så let som markedslederne på randonnée-markedet, men med ydelser du kun forventer af Kästle-ski.

En innovativ og superlet karbonkernekonstruktion: Early Rise-rocker og Hollowtech 2.0-teknologi gør TX82 til den perfekte allrounder. Til kørere som sætter lige så meget pris på opstigningen som på nedstigningen.

Konstruktionen og bredden er afstemt for at gøre enhver randonnée til en uforglemmelig oplevelse. Ideel til skiftende forhold, både i løbet af dagen og sæsonen.

Specifikationer:
- Skitype: Randonnée-ski, unisex
- Konstruktion: Early rise rocker, kerne af Karuba, karbon og glasfiber
- Geometri: 119-82-107 mm
- Radius: 15 m ved 164 cm
- Længder: 156, 164, 172 cm
- Størrelsesanbefaling: Egen højde +/- 5 cm
- Vægt: 1200 gram ved 164 cm
Vis mere
Til toppen