Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

FRI FRAGT i RESTEN af 2017 og ALTID GRATIS RETUR! Leveringstiden er 1-4 dage i hele landet, undtaget bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Jetboil

JetBoil MiniMo

1.199,-
FARVE: STD
STØRRELSE:
STD
FRI FRAGT*, BYTTE OG RETUR
365 dages bytte & retur
JetBoil MiniMo

PRODUKTINFORMATIONER

Lille, kompakt kogeapparat med jævnere og mere kontrolleret, lettere tilberedning end tidligere. Ny reguleringsteknologi sørger for, at apparatet er pålideligt ned til -6 °C.

MiniMo er perfekt til enmandsture, hvor det nye design er bedre tilpasset et enkelt liv i det fri. Med den nydesignede kogekop kan du nemt spise direkte fra koppen uden at tænke på ekstra opvask. Koppen rummer 1 liter væske og er forsynet med isolerende neopren. De robuste metalhåndtag gør kogeapparatet optimalt til både madlavning og til at holde i, når du skal spise.  Målekop og låg med drikkehul medfølger også, og det er altid praktisk at have med på tur.

Regulatoren sørger for, at du får en jævn og god tilberedning med bedre kontrol, og du er bedre udrustet, når kulden kommer. Kogeapparatet fungerer godt ned til -6 °C.

Specifikationer:

- Volumen: 1 liter
- Kogetid ½ liter: 2 min. 15 sek.
- Dimensioner: 127 x 152 mm

Vis mere
Til toppen