Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

5 Artikler Sorter efter: Filtrer Sort
5 Artikler

Stort udvalg af lommerlygter online

Alle har brug for en lommelygte en gang imellem. Hvad enten det er til at skifte en sikring, når lyset er gået, til børnenes natteløb på kolonien eller til efterårets jagtture, er en lommelygte en nødvendighed. I vores udvalg finder du de bedste lommelygter til gode priser. Vi har lommelygter i forskellige størrelser til hele familien.


LED-lommelygter

LED er en lyskilde, der bruger en meget lille mængde energi på at lyse, hvilket gør den helt perfekt som lyskilde i en lommelygte. Fordi LED bruger så lidt energi har LED-lommelygter nemlig længere batteri- og brændetid. LED står for light-emitting diode, og er siden man i 1990’erne opfandt det hvide LED-lys blevet en meget populær lyskilde i alt fra elpærer til lommelygter, fordi det er en lyskilde, der sparer på strømmen.

Se også vores udvalg af pandelamper.


Lommelygter til ethvert formål

Skal du bruge en lommelygte til jagt, løb eller andet, finder du den her. Vi har både almindelige håndholdte lommelygter, lygter, du kan sætte fast på armen og pandelamper. På den måde kan vi sikre, at du kan finde en lommelygte, der passer til dine behov hos os.

Almindelige håndholdte lommelygter er gode til mange formål, og nogle steder er de helt uundværlige. Hvis du eksempelvis skal på telttur, vil en lommelygte være din eneste lyskilde, når solen er gået ned, ligesom du også har brug for en lommelygte, hvis du går på nattejagt.

Se også vores store udvalg af telte.


Lille lommelygte til børn

Findes der noget bedre end at gå på opdagelse med en lommelygte, eller at bruge sin lommelygte som lampe i en hule? De fleste børn synes, at det er sjovt at lyse med en lommelygte både ude og inde. Gå efter en let og lille lommelygte, hvis lygten er tiltænkt et barn. Så passer den bedre i hånden, og den er nem at have med i tasken eller lommen, når I skal på tur.


Find en billig lommelygte med prisgaranti

Hos os får du altid en god pris. Vi har nemlig prisgaranti på alle vores varer. Vi køber stort ind, og kan derfor holde vores priser nede. Hvis du alligevel mod forventning skulle finde en af vores varer til en billigere pris et andet sted, matcher vi prisen i op til 30 dage efter, du har handlet hos os. Læs alle vores betingelser for prisgaranti her.

Til toppen