Bullet-Time Handle & Stick One X, stativpakke, Grå

498,-

Bullet-Time Handle & Stick One X, stativpakke, Grå

498,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Pakke med Bullet-Time Handle og Invisible Selfiestick. Sidstnævnte har almindeligt 1/4-tommers skruehul og er konstrueret til at kunne bruges med Bullet-Time Handle.

Bullet-Time er en mini-tripod, altså et trebensstativ til placering på faste underlag/genstande. Sammenklappet kan det også bruges som et lille, håndholdt stativ. Bullet-Time Handle er 13,3 cm lang og kan vinkles ift. din Invisible Selfiestick.

Med Invisible Selfiestick “viskes” selfiesticken bort i optagelserne – direkte i kameraet under optagelse. Dermed bliver kameraet tilsyneladende flyvende, helt uden forstyrrelser i billedet, hvis du f.eks. optager et 360-spin med One X i hånden på en Invisible Selfiestick.

Selfiesticken bruges til selfies, eller til at få kameraet op i luften og over folkemængder e.l. Selfiestickens maksimale længde er 120 cm.

Hvis du laver Slow-mo-optagelser med Bullet-Time og Invisible Selfiestick koblet sammen, får du meget stabile, glatte og seje 360-graders-film ved 3K@100 fps, mens du “kaster” kameraet rundt over hovedet. Utrolig sjov effekt.
close icon

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

close icon

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår