Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Innova

Roc3 Champion midrange 178-180 g, frisbeegolfdisc, Rød

149,-
FARVE: RED
STØRRELSE:
178-180g

PRODUKTINFORMATIONER

Frisbeegolf: Mid Range 

Ekstremt alsidig mellemdistancefrisbee, der kan anvendes til de fleste typer af kast. Fremstillet af Champion-plast. Speed: 5, Glide: 4, Turn: 0, Fade: 3.
 
Den tåler stor kraft og høje hastigheder og giver god præcision med god vinkel, også i modvind. Den er udviklet til erfarne spillere og bruges af mange professionelle spillere.
 
Roc3 Champion fra Innova er fremstillet i Championplast, der er plast af høj kvalitet, som giver overlegen holdbarhed og fremragende præstationer. Med Championplast bliver frisbee'en også bedre egnet til spillere med flere kræfter, samtidig med at den bevarer sine flyveegenskaber længere end DX- og Pro plast. Den anvendes af den flerdobbelte verdensmester Paul McBeth.
 
Roc 3 er også god med hyzer- og anhyzerkast.
 
Specifikationer:
- Ekstremt alsidig
- Mellemdistance
- Bedst egnet til middelgode til erfarne spillere
- Materiale: Champion-plast
- Vægt: Ca. 178-180 g
- Speed: 5
- Glide: 4
- Turn: 0
- Fade: 3
Vis mere
Til toppen