Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Fri fragt, og 365 dages gratis retur! VI tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Hyperice

Vyper 2.0, massagerulle

1.499,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
Onesize
FRI FRAGT*, BYTTE OG RETUR
365 dages bytte & retur
Vyper 2.0, massagerulle

PRODUKTINFORMATIONER

Vibrerende massagerulle, der giver suveræn restituering efter træningen. Vibrationerne betyder, at muskler og triggerpunkter virkelig aktiveres i dybden.
 
Hyperice Vyper 2.0 er en banebrydende trænings- og restitutionsrulle, som med tryk og vibrationer forbedrer kroppens præstationsevne. Den har to typer overflade, en med mønster og en uden for at give den type massage, du ønsker.
 
Rullen har tre hastighedsindstillinger for vibration, som drives af opladelige litium-ion-batterier, der holder til op til to timers brug, inden de skal oplades. Oplader til batterierne medfølger.
 
Vyper 2.0 er perfekt til massage, opvarmning og til at gøre stive muskler mere smidige.
Vis mere

Dette er en bestillingsvare. Du må forvente ekstra leveringstid. Normalt ikke mere end 10 dage. Vi tager forbehold for at leverandøren kan have udsolgt og leverer forsinket.

Til toppen