Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 599,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Helsport

Rago Down Junior Charcoal Black charcoal black, Blå

1.500,-
FARVE: blue
STØRRELSE:
Junior

PRODUKTINFORMATIONER

Sleepingbags Temp: 0 -10 °C  Sleeping bag material: Down 

Tre-sæsons dunpose til junior med virkelig god balance mellem varme, vægt og pakkevolumen. Passer til personer op til 165 cm. Vægt: 0,86 kg.

Posen er produceret med samme materialer og detaljer som de øvrige soveposer i Rago-serien.

Posen har et vandafvisende og duntæt yderstof, og et duntæt inderstof, der også er meget bekvemt mod huden. Lynlåskonstruktionen er ændret, og den glider nu meget nemmere ved åbning og lukning. Der er også placeret en klap, fyldt med dun, på indersiden af lynlåsen, så den ikke bliver et kuldepunkt. 

Dunfyldet er præcist beregnet til at hvert kammer har akkurat tilstrækkeligt med dun, så at materialet ikke skal kollapse over dunene, eller at dunene skal flytte sig og skabe kuldepunkter. Dunkamrene er også kurvet for at dunene ikke skal falde ud af deres position, og skabe kuldepunkter.

Pasformen på posen er tilpasset for at skabe god komfort og give en naturlig sovestilling uden at den bliver for trang, og for at opretholde dunenes spændstighed. Der er også fokuseret på fodenden og hovedet/nakken, så der ikke kommer trykpunkter, der kan skabe kuldepunkter.

Det er en let og god dunpose, med virkelig godt gennemtænkte detaljer, der holder barnet godt og varmt i efterårsnætterne. 

Specifikationer:
- Vægt: 0,86 kg (u/overtræk)
- Personlængde: 165 cm
- Personbredde: 70 cm
- Volumen: 17 x 25 cm
- Ydermateriale: Nylon 30D Ripstop 
- Indermateriale: Pertex Nylon Tafetta
- Fyldmateriale: 90/10 Grå andedun 650 cuin/oz

Vis mere
Til toppen