Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Guideline

Hatch II Kit 9' #5, fluefiskesæt

1.299,-
FARVE: NA
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Ny og forbedret udgave af det originale Hatch-sæt. Tilpasset fiskeri efter ørred, stalling og fjeldørred med tørflue, nymfer og mellemstore streamere i ferskvand.

Stangen er en firedelt 9-fods #5 med moderne, mellemhurtig aktion, som er letkastet og meget godt matcher linen, som er specialfremstillet til netop denne stang.

Stangen har blå/grå finish med grå surringer, foruden detaljer i orange/sølv-metallic. Korkhåndtag i Half Wells-udførelse og med EVA-forstærkninger i enderne. Flot hjulholder med lette aluminiumsdetaljer og grafitindlæg med graveret logo.

FAVO-hjulet er meget let, har stor spolediameter og en driftsikker og jævn bremse med skiver af rustfrit stål og grafit.

Linen som medfølger, er Precision WF-F #5, har en kort, letkastet klump på 8,5 meter og en hurtig tapering til en tynd kasteline, som går meget let. Linen er færdigmonteret med backing og 0,20 spids.

Så er det bare at binde fluen på og komme på fisketur!

Leveres i robust, let rør med fire individuelle rum til stangdelene.

Specifikationer:
- Stang: Guideline HATCH II, 4-delt 9' #5 grafitstang
- Hjul: Guideline FAVO med opspolet backing
- Flueline: Guideline Precision-flydeline WF5
- Forfang: 9' tapered nylonforfang med 3X/0,20 spids
Vis mere
Til toppen