Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 599,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Guide /

Haglöfs - Kvalitet, Funktion og Design

Svenske Haglöfs har siden sin opstart i 1914 vokset sig til at være Nordens førende leverandør af outdoor produkter. Med fokus på høj funktionalitet og kvalitet, sammen med bæredygtig produktion, leverer Haglöfs top produkter, designet til at takle alt fra hverdagsbrug til ekstreme forhold.

At færdes i naturen, er noget som giver de fleste af os gode og smukke oplevelser. Med det rigtige tøj, fodtøj og udstyr bliver oplevelsen endnu bedre, uanset om du er ude på en kortere gåtur i marken, eller på en længere og hårdere flerdagstur.

Hvis du har brug for en sovepose, en rygsæk, vandresko, skaljakke eller andet tøj til turen, leverer Haglöfs produkter af ypperste kvalitet.

 

Hos XXL finder du et stort og bredt udvalg af produkter fra Haglöfs

 

Blandt dem er Haglöfs Solid Lite II, en let og anvendelig vandrestøvle, som egner sig til vandring i krævende terræn. Soveposen Lupus -8 er en anden favorit - en prisvenlig og god trekkingsovepose med mumie form, som giver rigtig god komfort.

En rygsæk som sidder godt på ryggen er alfa omega når du er på tur, uanset om du skal på en kortere dagstur, eller på en hårdere tur ud i terrænet.

Haglöfs har et bredt sortiment af rygsække, så du kan finde en der lige passer til dit behov. Vandretøj fra Haglöfs er funktionelle slidstærke og har en høj kvalitet, med smarte løsninger og et godt design.

Haglöfs Skarn Hood er en robust og smidig softshelljakke som egner sig til de fleste typer af udendørsaktivitet. Jakken kombinerer et godt stretch og bevægelsesfrihed med gode åndbare egenskaber. Kombiner jakken med en par gode bukser eller shorts, og du er klar til nye friluftsoplevelser.

 

Bluesign® godkendt = er en miljøstandard på tekstiler

 

Når du handler produkter, står der af og til, at materialet er Bluesign®-godkendt.

Bluesign® er en miljøstandard på tekstiler, indført af det Sveits-baserede selskab Bluesign Technologies. Haglöfs er kommet langt i sit samarbejde med Bluesign® og producerer allerede flere af sine produkter i henhold til disse kriterier.

Vælger du tøj med Bluesign®-godkendte materialer, vælger du tøj som er produceret på en social ansvarlig måde, gennem en stadig mere miljøvenlig produktionsprocess.

 

L.I.M står for Less Is More

L.I.M er designet for vandrere og fokuserer på lav vægt, og høj fart. Jakkerne og bukserne er den del af Haglöfs L.I.M-serie, som omfatter produkter designet med filosofien ’’Less is More’’.

Dette indebær at tøjet som indgår i Haglöfs L.I.M-serie er tekniske, men uden unødvendige detaljer, og egner sig fremragende til alt fra hverdagsbrug, til skov og svært terræn.

Alt tøj i L.I.M-serien er af høj kvalitet, og designet med tanke på funktionalitet.

Al beklædning fra L.I.M-serier er i Gore-tex Paclite. Gore-tex Paclite teknologi er produceret til aktiviteter, hvor lav vægt og lidt plads er vigtigt, og med en vandsøjletryk på 28.000 mm. så holder du dig med garanti også tør.

 

Haglöfs er nyskabende, og kommer med et helt nyt design på rygsække og soveposer.

Soveposen L.I.M Down +1 har, som de andre produkter i L.I.M-serien, fokus på at holde vægten så lav som muligt, uden det går på kompromis med ydelse. Gennem et innovativt design, hvor soveposen har fået et mumieformet form, og er uden lynlås, har Haglöfs klaret at lave super komfortabel dunpose med en vægt på knapt 0,5 kg, og har en komforttemperatur på +1 grad.

Soveposen kan komprimeres ned til en lille bold som tager minimal plads i tasken. I L.I.M-serien indeholder også rygsække. Gennem brug af nye materialer, og nyt design, er resultatet blevet en fuldblods daypack på 25 liter med en vægt på utrolige 335 gram.

 

Se alle vores udvalg af Haglöfs produkter her

Guides, Tips & Råd
Til toppen