Vi lukker permanent XXL.dk Læs mere her

Klæd dig på til vinterfodbold

Vi giver dig tipsene til at holde dig varm, frisk og skadesfri, når du spiller fodbold udendørs i vinterhalvåret. Fodbold er en helårssport. For at undgå skader, reducere risikoen for at blive syg og bare holde sig varm og komfortabel under træning, er der nogle tricks, der kan være smarte at anvende, når du skal træne ude i kulden. Klæd dig rigtigt på For at holde dig komfortabel under træningen, er et godt udgangspunkt at klæde dig på, så du fryser en lille smule, inden du begynder at træne. Så vil du være tilpas varm under træningen.Teknisk superundertøj er ideelt at have på som inderste lag på både over- og underkrop. Det giver god fugttransport og ånder godt. På overkroppen kan det også være gavnligt med et mellemlag i form af en let træningstrøje eller tynd fleece. En træningsjakke eller windbreaker yderst er en god ide, særligt hvis der er vind eller nedbør. Undervejs i træningen kan du regulere temperaturen, ved at tage lag af eller på. En let træningsbuks bidrager til at holde benene varme. Halstørklæde, hue og handsker er også et must, når det er køligt ude. Glem ikke fødderne. Det er nemt at blive kold om tæerne, når minusgraderne dominerer. Til dig, der nemt fryser, er fodboldstrømper af uld et glimrende alternativ. Desuden kan det hjælpe at lægge et par uldsåler i fodboldstøvlerne. Husk også tørt skiftetøj til efter træningen. Når du stopper aktiviteten efter at have svedt, bliver du hurtigt kold, og det er let at blive syg, hvis du fryser i længere tid. En varm uldtrøje og en dun- eller primaloftjakke er gode valg her, og holder dig varm, til du kommer frem til omklædningen, eller hjem.

Winter Warrior

Nike har lanceret en særlig kollektion – Winter Warrior – designet specielt til fodboldtræning og -spil i de koldeste måneder. Her finder du teknisk tøj med smarte detaljer, som holder dig varm, samtidigt med, du får den allerbedste funktionalitet. I kollektionen finder du bl.a. tekniske trøjer med tætsiddende pasform og en inderside af børstet materiale, for ekstra varme.I Winter Warrior-kollektionen indgår også et smart tubehalstørklæde med meshpanel foran, så du kan trække det op over mund, næse og ører samtidigt med, du ånder godt. Se hele Winter Warrior-kollektionen her!

God opvarmning

Foruden varm og funktionel beklædning er der også andre tricks, der kan være smarte at anvende, når du spiller ude i kulden. I fodbold er der mange hurtige accelerationer og retningsændringer. Det giver stor belastning på muskulaturen. Når det er koldt derude, er det ekstra vigtigt, at du varmer godt op, så muskulaturen bedre tåler belastningen. Her finder du alt, du har brug for, til at spille fodbold – året rundt

close icon

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk