Guide: Fodbold - Vælg den rigtige størrelse

Det er vigtig for os i XXL, at du får den bedste brugeroplevelsen når du handler hos os. Her finder du nogle tips til hvordan du vælger den rigtig størrelse på din fodbold, og hvordan du kan forlænge levetiden.

En standard fodbold, består som regel af små paneler, som er syet eller limet samme, rundt om en indre pose af gummi. Denne fyldes med luft, for at give bolden det rigtig tryk og form. Der findes forskellige størrelser, men vi skelner mellem 3er, 4er og 5er fodbolde.

Mønster og dekorationer på fodbolden varierer, og det er normalt, at der kreeres en unik bold for hvert større mesterskab.

Anbefalet størrelser:

Fodbold str. 3 - Børn op til 8 år

Fodbold str. 4 - Ca. 8-14 år

Fodbold str. 5 - Senior - over 14 år

Fodbold til indendørs brug 400-440 gram. 62-64 cm Trick Fodbold 

Se alle fodbolde her

Vedligeholdelse af fodbolde:

Ved at bruge en dråbe Select ventilolie når du pumper din fodbold, forhindrer du lækager, og udtørring af ventilen, og forlænger levetiden på alle typer bolde. Du bør ikke lade fodbolden ligge i solen, eller ude i kulden, da dette vil slide på bolden, og blæren vil hurtigere blive ødelagt. Pas på at du ikke har for meget luft i bolden, da blæren dermed bliver strukket og formen på bolden bliver ujævn.

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår