Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Guide /

Bedre nattesøvn med Coleman BlackOut Bedroom®-teknologi

Coleman_blackout_tent.jpg

 

 

Lad ikke de lyse nætter forhindre dig i at overnatte i telt.

Sommerhalvåret er ideelt til gode overnatningsoplevelser i telt. Ulempen er, at de samme lyse nætter kan gøre det til en udfordring at få en lang, god nats søvn i teltet.

Med Colemans innovative BlackOut Bedroom®-teknologi er problemet løst. 

Lukker 99 % af dagslyset ude

Med den nye teknologi lukkes nemlig hele 99 % af alt dagslys ude. Dermed slipper du for problemer med at falde i søvn, fordi det er for lyst ude. Og du slipper for at vågne frygtelig tidligt pga. dagslyset.

En anden fordel er, at BlackOut-løsningen gør soverummene op til fem grader køligere om dagen og op til én grad varmere om natten, for endnu bedre komfort.

Colemans BlackOut Bedroom®-teknologi er genial, når du har børn med på teltovernatning. Oplevelsen bliver sjovere for børn, som er godt udhvilede efter en nat i telt.

Glimrende telte til camping og festivaler

En række telte fra Coleman er udstyret med teknologien, og du finder flere af dem hos XXL.

Coleman Kobuk Valley er et telt, som er særligt velegnet til camping og festivaler. Kobuk Valley kan fås i varianter til både 2, 3 og 4 personer. Du kan også sagtens have et Kobuk Valley-telt med på tur i det fri, men du skal være forberedt på, at der bliver lidt ekstra vægt at bære på. 

Skal du på festival med vennerne, eller campere med lidt større børn, er Coleman Spruce Falls-firemandsteltet også et godt alternativ. Teltet har et opholdsrum i midten og et soverum på hver side. 

Coleman Pinto Mountain 5 Plus er glimrende, når storfamilien skal på camping. Der er plads til op til fem personer, fordelt på to soverum og med et ekstra stort opholdsrum i midten af teltet. 

 
Guides, Tips & Råd
Til toppen