Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Guide /

Beretta jagttøj - køb online

Beretta jagttøj er fyldt med innovative og praktiske detaljer

Hos XXL har vi valgt at importere Beretta jagttøj, fordi vi hos XXL er vilde med deres produkter og de ivrige jægere som vi har præsenteret Beretta jagttøjet for, har været meget imponeret. Tøjet har gode funktioner. Ikke bare har de formsyet tøjet til knæene, men også til albuerne. Endvidere er tøjet monteret med indre stretch-paneler, hvor der er mest behov for det, så som i skuldrene og i hætten. Det giver et væsentlig rarere skud.

Udseende og pasform er lækkert. Det er ikke italiensk mode vi har søgt efter, men at det sidder godt, og grim gider man jo ikke at være. Samtidigt er det alle de praktiske detaljer som gør at du bliver glad for Berettas jagttøj. F.eks. er der indsyet patronholdere på begge sider, bæreseler indsyet i ryggen, radio/gps lommer med hul til antennen på begge sidder, fleece varmelommer, vandtætte og slidstærke partier på skuldrene - alt i alt en gennemtænkt serie af praktisk jagttøj.

Beretta er et af verdens ældste firmaer og har været i den samme families eje siden opstarten i 1526. Beretta er verdenskendt for deres produktion af højkvalitets våben og er blevet en suverænt markedsleder i dette segment, takket være sit fokus på design, innovation og brugeregenskaber. Det samme fokus har været i centrum når de har lanceret deres nye kollektion af jagttøj.

Jagttøj og forskellige lag

Udgangspunktet for den nye jagttøj kollektion har været det velkendte 3-lags princip, hvor man fokuserer på:

  1. Lag – jagt undertøj - Undertøjets vigtigste opgave er at transportere fugt væk fra huden, og ud til mellemlaget.
  2. Lag – mellemlagstøj - Dette lags opgave er todelt. Det skal både holde et varmt luftlag rundt om kroppen og det skal transportere fugtigheden væk fra kroppen.
  3. Lag – yderlag - Yderlaget har som hovedopgave at beskytte kroppen mod ydre elementer, som vind og vand osv.

Du finder specialvare for alle de tre funktioner i Berettas sortiment. Endvidere har Beretta fokuseret på, hvordan jægeren bevæger sig og hvordan kroppen påvirkes i en statisk situation, som f.eks. ved stillesiddende jagt. Fra dette har Beretta udviklet to kategorier af jagttøj; Active og Static, hvor modellerne er specialtilpasset en den form for jagt som skal drives. Berettas nye jagttøj kollektion er kort fortalt jagttøj af den højeste kvalitet, pakket ind i et innovativt og nyt design.

Jagtshorts, jagtskjorter, jagtundertøj og mere

Beretta laver jagttøj indenfor de fleste forskellige kategorier, så som jagtveste, jagtbukser, jagtjakker og mere, men er faktisk mest kendt for deres våben, som er af lige så høj kvalitet som deres tøj. Mange jægere ser Beretta som deres favorit-mærke, og går stort set ikke i andet.

Ud over den gode kvalitet som tøjet har, er det også de innovative designs, funktioner og lommer, som mange kan lide. Det er ofte Beretta som er først med nye smarte lommer, funktioner og lign. når det kommer til jagttøj!

Hvis du søger efter det billigste jagttøj skal du ikke vælge Beretta, men hvis du søger kvalitet, som kan holde i mange år, er Beretta næsten det eneste rigtige. Husk på at vi har prisgaranti hos XXL, så du finder med garanti ikke Beretta jagttøj billigere end hos os!

 

Måske du også kan finde inspiration i vores andre Guide, Tips og Råd:

Guide, Tips og Råd om Cykler

Guide, Tips og Råd om Sportstøj

Guide, Tips og Råd om Sko

Guide, Tips og Råd om Sport og Boldspil

Guide, Tips og Råd om Træning og Helse

Guide, Tips og Råd om Jagt

Guide, Tips og Råd om Friluft

Guide, Tips og Råd om Elektronik

Guide, Tips og Råd om Vintersport

Guides, Tips & Råd
Til toppen