Cykle med Gore uanset vejret

Take on the elements, push your performance, and challenge your limits - med sportstøj fra GORE.

Er du klar til at bruge mere tid på din cykel dette forår? Foråret byder på skiftende vejrforhold, og det kan være en udfordring at holde dig tør og behagelig, mens du er ude og være aktiv. Derfor tilbyder vi dig vores bedste råd om, hvordan du klæder dig for at få en god tur i forårets vejr.

GORE-TEX - FOR OVERLEGEN BESKYTTELSE

Om du pendler til arbejde, eller tager udenfor for at få din træning på de kølige og regnfulde dage, så er GORE-TEX®-produkter et godt valg. Det originale GORE-TEX-produktsortiment med GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™ er lavet for at give dig, den bedste vandtætte beskyttelse. Uanset om du pendler til arbejde, løber gennem byens regn eller i bjergene, får du en nyskabende vandtæthed, vindtæthed og fremragende åndbarhed.

KERNEFORDELE

Vandtæt: Når dit tøj bliver vådt, mister din krop varme, og føles ubehagelig. Gore-Tex produkter giver nyskabende holdbar vandtæt beskyttelse, som du altid kan stole på. Vindfast: Kold vind fjerner den varme luft mellem din hud og dit tøj. Alle produkter med GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™ er vindtætte, for at holde dig beskyttet. Åndbar: Uanset temperaturen udenfor, sveder din krop, når du er på farten. Gore-Tex membranen tillader vanddamp at undslippe, så du forbliver tør, mens du er aktiv. Hos XXL finder du GORE-TEX Active Shell-produkter, som C3 GORE-TEX Active Jakke til vejcyklister, mountainbikere og pendlere. Se også C5 GORE-TEX Shakedry ™ 1985 Jakke.Denne jakke har den helt nye og innovative GORE-TEX Active Shakedry ™ -teknologi, med en ydre overflade, som direkte afviser vand. Det er den letteste, mest åndbare og mindste pakbare jakke i sortimentet, og et "must have" på hver en tur for den aktive cykelrytter. Hav den på, eller opbevar den i en af dine lommer, i tilfælde af kraftigt regnvejr.

HVORNÅR VÆLGER DU EN WINDSTOPPER?

Hvis du vil have beskyttelse mod vind, men generelt undgår at komme ud i kraftig regn, er GORE® WINDSTOPPER® eller GORE-TEX Infinium ™ -produkter med GORE® WINDSTOPPER®-teknologi en god idé. De er designet til når komfort og ydeevne, prioriteres over vandtæthed. Lavet til fleksibilitet, funktionalitet og stil, til dine cykel- eller løbeture. De er garanteret favoritter, hvis du kan lide at være aktiv.

KERNEFORDELE

Helt vindtæt: Ikke vindbestandig eller en slags vindtæt, men don´t-even-need-to-worry-about-it vindtæt, er hvad du får. Letvægt: Blandt jakkerne lavet med denne teknologi, er nogle meget lette, hvilket betyder at de er lige så lette at pakke ned, som de er at behagelige at bære. Vandtæt: Let regn ruller nemt af, så du forbliver komfortabel. Meget åndbar: Fugt fra sveddamp kan nemt komme gennem den innovative membran, så din krops mikroklima forbliver afbalanceret. C3 GORE® WINDSTOPPER Classic Jakke er et godt eksempel. Perfekt til din daglige pendling til arbejde eller til en dag på din racercykel eller mountainbike. Hold dig komfortabel og beskyttet, og nyd et alsidigt udseende.

LAG OP

Ud over den rigtige ydre beskyttelse, er nøglen at klæde sig efter Skin-To-Shell konceptet.På koldere dage udstyrer du dig selv med flere lag. På varmere dage med færre lag. Det første lag er ansvarlig for fugtforvaltningen. Mid Layer er ansvarlig for termostyringen. Det ydre lag er ansvarligt for vejrbeskyttelsen. Derudover er det vigtigt at holde hoved-til-tå-konceptet i tankerne. Tilbehør, såsom hovedbeklædning og handsker, er nøglen til at have en god oplevelse, også på køligere dage.

OM GORE® WEAR

GORE® Wear er et innovativt mærke, der altid stræber efter at skubbe grænserne for stofteknologi og konstant forbedre. GORE samarbejder med professionelle atleter for at undersøge, udvikle og teste funktion-først beklædning, der sætter nye standarder i komfort og beskyttelse. Se alt fra GORE® Wear HER!

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår