Alt til cykling i efterårets mørke og våde dage

ALT DU BEHØVER FOR AT PENDLE TIL JOB I EFTERÅRSVEJRET

Med disse råd vil du kunne cykle til arbejde også når efterårsvejret kommer. At cykle til og fra job kan spare dig for både tid og penge, og desuden er det langt mere miljøvenligt end at køre i bil. Det bedste ved det hele er at du får din daglige motion og dermed et bedre helbred. Sommeren er slut, men der er ingen grund til at stille cyklen i garagen, på trods af at det nu bliver koldere, mørkere og mere fugtigt. Med det rigtige udstyr og cykeltøj, så kan du fortsætte med at pendle til jobbet igennem hele efteråret uanset vejret. Her får du udstyrstip, som gør det lettere at vælge cyklen til job i efterårsmånederne.

CYKELLYGTER, SOM GØR DIG SYNLIG I MØRKET

Med en MS 628c lygtepakke får du en kraftig for- og baglygte, som gør at du vil finde dig godt til rette i efterårsmørket, når du cykler til og fra job. Det er vigtigt med gode cykellygter for både din egen og andre trafikkanters tryghed.

Er du optaget af god funktionalitet og lav vægt, så er commutter lygtesættet lige noget for dig. Sættet består af hvid forlygte og rød baglygte, og gør dig godt rustet i områder med dårlig belysning.

SKOOVERTRÆK HOLDER DIG TØR

Husk skoovertræk når du skal cykle i regnvejr og kulde i efteråret. White Winner er et vandtæt skoovertræk, som holder vejret ude, således at du forbliver tør og varm på fødderne. En synlig orange farve øger ligeledes sikkerheden i trafikken.

Hos XXL finder du et bredt udvalg af skoovertræk og cykelstrømper

HUSK ALTID HJELM NÅR DU CYKLER

Limar 757 er en superlet hjelm som kun vejer 215 gram. Med et højt antal ventilationshuller vil du altid føle dig komfortabel på cykelturen.

Her finder du XXLs udvalg i cykelhjelme

VEDLIGEHOLDELSE AF CYKLEN BEVARER KØREEGENSKABERNE

Det er vigtigt at cykelkæden er klar til efterårsvejret. Xtreme Chain lube i sprayform har en god smørrende effekt samtidig med at den har lang holdbarhed i hårde vejrforhold

Husk også at bruge Progold Blastoff kæderens før du smører din cykelkæde. Kæderens fjerner gammel olie og skidt før du smører kæden på ny.

CYKELBEKLÆDNING TIL EFTERÅRSVEJRET

Synlighed og beskyttelse mod vind og regn er nøgleordene for cykeljakker til efterårsbrug. Gore Element GWS cykeljakken er et godt eksempel på en perfekt cykeljakke til efterårsvejret

Her finder du alle cykeljakker til herrer og damer

Lange cykelbukser er også rare at have på i efterårsvejret. Castelli Nanoflex 2 Bib er i vandafvisende materiale, og holder dig tør og komfortabel på vej til og fra arbejde. Reflekser bidrager til at gøre dig mere synlig i efterårsmørket.

Her finder du alle lange cykelbukser til herrer og damer

Et Diadora San Remo regnsæt er både vand- og vindtæt og har god synlighed med dets refleksdetaljer. Dette lette sæt cykelregntøj er nemt at iføre sig, forud for din cykeltur til og fra arbejde.


Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår