Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 599,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Guide /

XXL Guides, Tips & Råd

Velkommen til XXL Guides

Hos XXL vil vi gøre vores ypperste til at du finder præcis det du har brug for. Det er så vigtigt for os at du får det rigtige udstyr, så at tilbyder dig 100 % tilfredsgaranti. Det betyder at skulle, imod forventning, få et produkt du ikke er tilfreds med, så vil tage varen tilbage og give dig muligheden for at ombytte varen til en anden, så du har mulighed for at få et produkt du rent faktisk kan bruge. Se mere om vores 100 % tilfredsgaranti her. Men det hele vil naturlivis være meget bedre hvis du finder det helt rigtige første gange, derfor har vi lavet nogle guides som hjælper dig til at finde det rigtige første gang. 

Cykel
Find artikler om cykler, cykelhjelm, løbehjul og mere. Uanset du bruger din cykel til turen til og fra arbejde eller studie, elsker en tur i skoven på mountainbiken eller ræser afsted på racercyklen så ofte du har mulighed for det.

Sportstøj
Find artikler om sportstøj, børnetøj, caps og mere. Vi har tøj til alverdens sportsgrene, og ikke kun de populære som svømning, fitness og ski. Hvordan finder du den rigtige størrelse? Kan du nøjes med den billige variant? Hvordan beskytter du dit tøj bedst? Få svar på alle dine spørgsmål.

Sko
Find artikler om sko, sneakers, gummistøvler og mere. Er du til funktionelle sko, som giver dig det ekstra boost på løbeturen, eller leder du efter trends om de nyeste sneakers? Vi hjælper dig med at finde din næste sportssko eller fritidssko.

Sport & boldspil
Find artikler om trampolin, skateboard, rulleskøjter og mere. Dyrker du boksning, spiller fodbold eller svømmer meget, kan du finde information om alt det nødvendige udstyr du har brug for – lige fra longboards og dykkerudstyr til golfbolde og klatreudstyr.

Træning & helse
Find artikler om proteinpulver, håndvægte, løbebånd og mere. Hvis du tager din træning og fitness seriøst, ved du godt, at man ikke skal gå i gang med nye øvelser, inden man er klar til det. Vi guider dig til den gode kost og spændende nye måder at træne på.

Jagt & friluft
Find artikler om lommelygter, hængekøjer, telte og mere. Som jæger, campingentusiast eller udemenneske, er det vigtigt at have styr på sit udstyr – det handler om at pakke let, og at få mest ud af de ting man har med på turen.

Elektronik
Find artikler om radio, lommelygter, GoPro og mere. Man må aldrig gå ned på gadgets og udstyr. Vi guider dig til at bruge din sportselektronik bedst muligt, skriver om de nye teknologier der snart kommer og hjælper dig til at forstå de tekniske detaljer.

Friluft og outdoor

Find artikler om hiking, fiskeri og friluft. Hvordan finder du den bedste sovepose til den rette temperatur? Hvilke fiskeline skal du bruge til hvilke fisk? Hvordan gør du madlavning til en leg, på telturen? Vi inspirerer dig til en bedre tur i det fri.

Vintersport
Find artikler om kælke, skøjter, langrendsski og mere. Skal du snart på skiferie, er det vigtigt at have købt det gode udstyr hjemmefra, ellers betaler du dyrt ved skistederne – men hvad for noget udstyr har man brug for, når hele familien skal på skitur?

Tilbud
Vi har nogle af de laveste priser, og holder jævnligt udsalg med ekstra gode tilbud. Hvis du aktivt går efter de gode priser, kan du også få et par tips til hvornår det er en god idé at købe forskellige produkter – vores vintersport-udstyr er fx ofte billigst om sommeren!

 

Bare lige så du ved det, så kan du også finde os på Facebook.

Guides, Tips & Råd
Til toppen