Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Grüezi Bag

Biopod Downwool Subzero 175, dun-/uldsovepose, dame (FØRPRIS 1999,-), Violet

UDSALG
1.599,-
FARVE: Berry
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONERSleepingbags Temp: 0 ÷ 5 grader 
Sleeping bag material: Down 
Season: 3-Sæson 

Varm og bekvem 3-sæsonssovepose med DownWool, en blanding av dun og uld. T-Lim: -4 °C. Vægt: 0,85 kg.

Posen er meget velegnet til brug fra tidligt forår til sent efterår og klarer det skiftende nordiske klima virkelig godt. DownWool-fyldet sørger for optimal isolering kombineret med et tørt og behageligt soveklima. Soveposen har meget høj tolerance over for fugt og god temperaturregulering, lav vægt og fylder kun lidt i komprimeret tilstand.

Soveposen har en smart placering af tovejslynlåsen, så du kan stikke fødderne ud af soveposen på varme nætter, det er både behageligt og hygiejnisk. Integreret pudelomme, som giver dig en pude, der ikke flytter sig rundt i løbet af natten.

DownWool-fyldet kombinerer dun og uld i et perfekt blandingsforhold. Producenten, Grüezi-Bag, har udviklet en teknisk og kompleks procedure, som sikrer en permanent og stabil blanding af de to materialer. Dun alene har meget høj isoleringskapacitet og lav vægt, derfor er dun ideelt som fyldmateriale i soveposer. Men dun isolerer kun, så længe de er tørre. Når fugtigheden øges, kollapser den fine struktur i dunene, og isoleringskapaciteten nedsættes.

Uld har virkeligt gode isoleringsegenskaber, og i modsætning til dunene mister uld ikke disse egenskaber i fugtig tilstand. Uld er også meget temperaturregulerende, har en antibakteriel effekt og modvirker lugt. Ulempen ved uld er, at den er noget tungere end dun. I DownWool er der derfor 70 % dun og 30 % uld.

Fyldmaterialets store fordel er tolerancen over for fugt og evnen til at isolere, selv når det er meget vådt udenfor. Sammenlignet med ren uld er den store fordel, at soveposen er betydeligt lettere. DownWool-poserne giver bedst mulig isolering og tør komfort kombineret med lavest mulige vægt.

Soveposen kan vaskes i vaskemaskine på egnet uldprogram.

Specifikationer:
- Vægt u/overtræk: 0,85 kg
- T-comfort: 2 °C.
- T-limit: -4 °C.
- T-extreme: -20 °C.
- Personlængde: 150-175 cm.
- Størrelse: 200 x 77 x 50 cm.
- Transportstørrelse: 18 x 31 cm (komprimeret: 19 x 20 cm).
- Pakkevolumen: 8 l (komprimeret: 5,5 l).
- Fyld: 345 gram DownWool 70 % dun/30 % uld.
- Ydermateriale: åndbart og vandafvisende ultralet 20 denier 380 T nylon (100 % polyamid).
- Indvendigt materiale: åndbar nylon (behageligt mod huden).

Øvrige detaljer
- Tovejs lynlås med bred dækning
- Fodventilation
- Justerbar hætte med varmekrave
- Pudelomme
- Indvendig lomme til værdigenstande
- Udvendig lomme
Vis mere
Til toppen