Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
GoPro

Shorty, kamerastativ

289,-
FARVE: STD
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Énhåndsstativ til alle GoPro-kameraer. Udvider mulighederne for vinkler og selfier. Integreret trefod gør stativet meget anvendeligt. Solid konstruktion.

Shorty er udviklet til at passe til alle GoPro-kameraer, men fungerer fint på alle GoPros kameraer. Stativet har indbygget trefod nederst, så du kan enten bruge det som et énhåndsstativ/forlænger eller som trefod. Ideelt at tage med på de fleste aktiviteter, da det er utrolig kompakt og fylder meget lidt i lommen.

Specifikationer:
- Materiale: Aluminium
- Længde: Justerbart 11,7-22,7 cm
- Kompatibilitet: Alle GoPro-kameraer
Vis mere
Til toppen