Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Garmin

GPSMAP 66st, håndholdt GPS

4.899,-
FARVE: STD
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Robust GPS med 3-tommers farveskærm, europakort og indbygget højdemåler. Kan synkroniseres med smartphone.
GPSMAP® er en håndholdt GPS med stor 3 tommers farveskærm, som er letaflæselig og tydelig, også i stærkt sollys. Robust design til alle former for aktivitet. Praktisk LED-lommelygtefunktion og op til 16 timers batteritid i GPS-tilstand og en uge i ekspeditionstilstand. Elektronisk kompas med tre akser hjælper dig med at holde kursen – også når du ikke bevæger dig.

GPSMAP® har indbygget højdemåler, som giver nøjagtig overvågning af højdedata. Ved hjælp af barometeret, som viser kortsigtede tendenser i lufttrykket, kan du forudse mulige vejrændringer. Enheden har også trådløs tilkobling, som understøtter Active Weather, der giver dig opdaterede vejrmeldinger og en animeret vejrradar, så du altid har fuld kontrol med vejrudsigterne.

Du kan få bedre oversigt med fotorealistiske visninger af ruten ved at downloade BirdsEye-satellitbilleder direkte til enheden, uden du har brug for et årsabonnement. Dette giver en ægte repræsentation af omgivelserne, som er et praktisk hjælpemiddel til at finde den perfekte lejrplads eller det perfekte startpunkt til morgendagens valg af sti.

Leveres med forudinstallerede TopoActive-kort over Europa. Så du kan navigere, hvorhen du vil – når du vil.
Udforsk mere, uanset om du vandrer, cykler, klatrer, padler eller geocacher.

Med Geocaching Live kan du dele spor, ruter og vejpunkter med andre brugere. Wi-Fi®-tilslutning via Garmin Connect™ på en kompatibel smartphone, så du slipper for at angive koordinater manuelt. Uden papir bliver du både mere miljøbevidst og mere effektiv.

Selvom du er frakoblet eller befinder dig uden mobildækning, parres GPSMAP® med Garmin Explore-mobilappen, så du kan planlægge og skrive omtaler eller synkronisere data, mens du fortsat er ude på tur.

Nødvarselsfunktion som kan bruges til at bede om hjælp. Bygget efter militær standard for bestandighed mod temperatur, stød og vand.

Understøtter flere globale navigationssystemer, som GPS, GLONASS, GALILEO.

Specifikationer:
- Fysiske mål: 6,2 x 16,3 x 3,5 cm
- Skærmstørrelse: 3,8 x 6,3 cm, 7,6 cm diagonalt (3 tommer)
- Skærmopløsning: 240 x 400 pixels
- Vægt: 230 gram med batterier
- Batteri: 2 AA-batterier (sælges separat) eller opladelig NiMH-pakke (ekstraudstyr), NiMH eller litium anbefales
- Batterilevetid: Op til 16 timer i GPS-tilstand, 1 uge i ekspeditionstilstand
- Vandtæthed: IPX7
- Grænseflade: USB
- Indbygget hukommelse: 16 GB
- Vejpunkter/favoritter/positioner: 10.000
- Ruter: 250
- Sporingslog: 20.000 punkter, 250 gemte spor. Vægt: 230 g inklusive batterier
Vis mere
Til toppen