Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Garmin

Forerunner 645, pulsur

2.663,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Pulsur med integreret pulsmåler, avanceret løbedynamik, konditionsberegning og Garmin Pay. Et hav af muligheder for måling og overvågning. Vægt 42,2 gram.

Forerunner 645 hjælper dig med overvågning af træning og restitution, for forbedring af form og forberedelser til konkurrencer. Kan automatisk overvåge ydelser og præstationer, med automatisk evaluering af ny træningshistorik. Måling af anaerob træningseffekt.

Du får blandt andet at vide, hvordan træningen forbedrer din evne til at presse dine grænser. Du kan også se den totale træningsbelastning, som måler træningsmængden de seneste syv dage, og sammenligner det med de optimale tal for dit formniveau og din seneste træningshistorik.

Forerunner 645 Music har indbyggede aktivitetsprofiler for løb (indendørs/udendørs), cykling (indendørs/udendørs), svømning (bassin), crosstræner, roning, styrketræning og meget mere.

For at få adgang til alle muligheder på Forerunner 645 skal du købe et pulsbælte og fx en løbedynamiksensor til at fæstne i bukselinningen. Det er også andre sensorer til brug ved cykling og i vand. I vandet kan du fx registrere distance, hastighed og antal tag.

Med et tilkoblet pulsbælte registrerer Forerunner 645 biomekaniske målinger som kadence, skridtlængde, balance og tid med jordkontakt, vertikal bevægelse (oscillation) og vertikalt forholdstal. Vigtige målinger til at forstå, hvilken form du er i, og for at hjælpe dig til bedre ydelser, når det gælder.

Udskiftning af rem (uden værktøj) og tilpasning af skærmfarve, urskive m.m., betyder, at du nemt kan sætte dit personlige præg på Forerunner 645. Desuden kan du købe og downloade widgets, apps og urskiver m.m. fra Connect IQ™-butikken, som giver dig utroligt mange muligheder.

Hvis du er meget på farten, kan du nu lade kort og pung blive hjemme. Garmin Pay betyder, at du kan betale trådløst med uret. Du kan også koble Forerunner 645 til en smartphone, med alle de muligheder, det giver.

Garmin Chroma Display™-skærm er nem at aflæse, selv i direkte sollys. Skærmen er også beskyttet af det ekstra slidstærke Corning® Gorilla®-glas. Med synkronisering til gratisløsningen Garmin Connect kan du dele, konkurrere og være med på udfordringer.

En perfekt partner til hverdagsbrug, med vandtæthedsvurdering på 5 ATM (50 meter). Op til 7 dages batterilevetid i smarturmodus og 12 timers batterilevetid i GPS-modus.

Specifikationer:
- Pulsmåling: Ja, på håndleddet
- Tilslutning: ANT+ og Bluetooth® Smart
- Glas: Corning® Gorilla® Glass 3
- Rem: Quick release rem, 20 mm
- Vandtæt: Ja til 5 ATM (50 meter)
- Skærm: Læsbar i sollys, transflektiv MIP (memory-in-pixel)
- Skærmstørrelse: 1,2 tommer
- Skærmopløsning: 240x240
- Batteritid: Smarturmodus: op til 7 dage, i GPS-modus op til 12 timer
- Hukommelse: 200 timer med træningsdata
- Størrelse: 42,5 x 42,5 x 13,5 mm
- Vægt: 42,2 gram

Vis mere
Til toppen