Forerunner 45 GPS Large, løbeur med pulsmåling, Sort

1.327,-

Forerunner 45 GPS Large, løbeur med pulsmåling, Sort

1.327,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Løbeur med GPS, pulsmåling, søvnregistrering, gratis programmer og mange funktioner. Let og elegant smartwatch med op til 7 dages brugstid. Vægt 36 gram.

Forerunner 45 er et meget brugervenligt ur, som – takket være indbygget GPS – registrerer hastighed, distance, intervaller mv. Gratis træningsprogrammer i Garmin Coach giver dig tilpasset ekspertvejledning – direkte på uret.

DE VIGTIGSTE FUNKTIONER
- GPS
- Pulsmåling på håndleddet
- Gratis træningsprogrammer gennem Garmin Coach
- Smartnotifikationer for SMS, opkald, automatiske uploads til Garmin Connect™, sporing i realtid og styring af musik ved tilkobling til smartphone
- Hændelsesregistrering og varsling om behov for hjælp
- Sportsapper til løb, cykling, indendørsløb, løb på løbebånd, træning med ellipsemaskine, konditionstræning, yoga mv.
- Batterilevetid på op til 7 dage i smartwatchtilstand, op til 13 timer i GPS-tilstand


PRAKTISK I BRUG
Den indbyggede GPS-funktion registrerer de steder, du løber, og giver dig nøjagtig statistik, bl.a. om distance, hastighed og intervaller. Den intuitive knapgrænseflade gør det nemt for svedige hænder at markere en runde eller sætte uret på pause. Forerunner 45 overvåger også pulsen på håndleddet døgnet rundt.

TRÆNINGSPROGRAMMER
Garmin Coach-træningsprogrammerne giver dig vejledning fra trænere og gratis træningsprogrammer, som tilpasser sig dig og dine mål. Som en del af træningsprogrammet kan det endda hjælpe dig med at forudsige din løbstid.

Sikkerheds- og sporingsfunktionerne gør det nemt at dele din position med udvalgte kontakter, hvis du skulle få brug for hjælp. Det kan gøres manuelt eller automatisk med indbygget hændelsesregistrering.

KOMMUNIKATION
Få smartnotifikationer om tekstmeddelelser og opkald på håndleddet. Når Forerunner 45 er blevet parret med en kompatibel smartphone, uploader den automatisk dine løbedata til Garmin Connect. Den giver dig også praktisk styring af den musik, som afspilles på din telefon, så du kan springe over numre uden at miste noget.

AKTIVITETSPROFILER
Med et dusin aktivitetsprofiler findes der altid en måde at holde dig i aktivitet på – også når du ikke har lyst til at løbe. Forerunner 45 registrerer din indsats under en cykeltræningstur, på løbebåndet, indendørsbanen og ellipsemaskinen – og under konditionstræning, yoga mv.

OVERVÅGNING AF SUNDHED
Forerunner 45 har en række funktioner til registrering af aktivitet og velvære. Uret kan registrere daglige skridt, forbrændte kalorier samt daglig distance og søvn. Det har også stressmåling hele døgnet for at overvåge din sundhed. Tidtageren for afslapning kan give dig et par minutter med vejledning om vejrtrækning.

Body Battery™-energiovervågning bruger indsamlede data til når som helst at måle dine energireserver for at hjælpe dig med at optimere kroppens energi, så du kan planlægge dagen og optimere tidspunkter for aktivitet og hvile.

DELING OG KONKURRENCE
Synkronisering til Garmin Connect kan bruges til mere end blot lagring af informationer. Garmin Connect er et livligt internet-community, hvor aktive personer kan komme i kontakt med hinanden og konkurrere ved at deltage i udfordringer, opmuntre hinanden og dele triumfer via sociale medier.

Garmin Connect er gratis og tilgængelig på nettet eller på din smartphone.

TILPASNING
Connect IQ™-butikken har tusindvis af gratis urskiver, som du kan downloade, eller du kan lave en tilpasset urskive baseret på dine egne billeder.

Specifikationer:
- Brug: Løb og andre træningsformer
- Bruger: Unisex
- Materiale, urglas: Kemisk forstærket glas
- Materiale, rem: Silikone
- Positionering/måling: GPS, GLONASS, Galileo, Garmin Elevate pulsmåling, accelerationsmåler
- Skærmtype: Transflektiv MIP (memory-in-pixel), læsbar i sollys
- Skærmopløsning: 208 x 208 pixels, Ø 26,3 mm, farveskærm
- Batteritid: 7 dage i smartwatchtilstand og 13 timer med GPS
- Vandtæt: 5 ATM
- Hukommelse/historik: Op til 200 timers aktivitetsdata
- Størrelser: Small 39,5 x 39,5 x 11,4 mm passer til en håndledsomkreds på 124-185 mm, Large 42 x 42 x 11,4 mm passer til en håndledsomkreds på 129-197 mm
- Vægt: Small 32 gram, Large 36 gram
close icon

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

close icon

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår